Η βασίλισσα Camilla έγινε Barbie – Το επικό σχόλιο μόλις είδε την κούκλα της
queen camilla
Credit: The Royal Family/Instagram

Η βασίλισσα Camilla έγινε Barbie! Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης “Γυναίκες του Κόσμου” στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα δέχθηκε σαν δώρο μια μοναδική κούκλα Barbie, φτιαγμένη κατά το ομοίωμά της, ντυμένη μάλιστα με ένα αντίγραφο του κομψού συνόλου της: ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα Fiona Clare σε συνδυασμό με ένα παλτό Amanda Wakeley.

Ευχαριστώ πολύ, πολύ. Είναι εκπληκτική! Βγάλατε 50 χρόνια από τη ζωή μου. Όλοι θα έπρεπε να έχουμε μια Barbie!” είπε γελώντας.

Η βασίλισσα Camilla, η οποία είναι σήμερα πρόεδρος του WOW, συμμετείχε στην εκδήλωση μαζί με την Dame Helen Mirren, τη βαρόνη Doreen Lawrence, το Spice Girl Mel B και την Dame Kelly Holmes. Παρευρέθησαν, επίσης, η δούκισσα του Γκλόστερ και η βασίλισσα Mathilde του Βελγίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mattel στον λογαριασμό στo Instagram: “Μια δύναμη για αλλαγή. Η Barbie τιμά τη Μεγαλειότητά της τη βασίλισσα με μια μοναδική κούκλα σε αναγνώριση της ηγεσίας της στο WOW Global, καθώς στοχεύουν να αλλάξουν τον τρόπο που η κοινωνία βλέπει τα κορίτσια και προσφέρει ευκαιρίες για το μέλλον τους.

Για περισσότερα από πέντε χρόνια, το Barbie Dream Gap Project βρίσκεται σε παγκόσμια αποστολή να κλείσει το χάσμα των φύλων αμφισβητώντας τα στερεότυπα και βοηθώντας να αναιρέσουν τις προκαταλήψεις που κρατούν τα κορίτσια από το να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με τη βασίλισσα ενωθήκαμε σ’ αυτόν τον κοινό σκοπό μέσω του WOW Girls Bus Tour Festival, δουλεύοντας με το WOW για να επηρεάσουν κορίτσια δημοτικού σχολείου σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα