Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επέμβαση – Χαλαρός περίπατος με τη βασίλισσα Camilla
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα σε χαλαρή βόλτα αμέσως μετά την περιπέτεια υγείας του μαζί με τον αιδεσιμότατο Canon Dr. Paul Williams.
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα σε χαλαρή βόλτα αμέσως μετά την περιπέτεια υγείας του μαζί με τον αιδεσιμότατο Canon Dr. Paul Williams. Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ο βασιλιάς Κάρολος απολαμβάνει το διάστημα της ανάρρωσής του μετά την επέμβαση για τη διόγκωση προστάτη του. Συνεχίζει μάλιστα με τις συνήθεις δραστηριότητές του αποφευγοντας βασιλικές υποχρεώσεις και καθήκοντα.

Την Κυριακή, ο βασιλιάς εθεάθη έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής κοντά στο Σάντρινγκχαμ, χαιρετώντας τους συγκεντρωμένους. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια έξοδός του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα.

Συνοδευόταν από τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Camilla και φωτογραφήθηκαν καθώς πήγαιναν μαζί στην κυριακάτικη λειτουργία, κοντά στην εξοχική τους κατοικία στο Νόρφολκ της Αγγλίας. Επίσης, το βασιλικό ζεύγος φωτογραφήθηκε με τον αιδεσιμότατο Canon Dr. Paul Williams.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα