Η Kelly Clarkson αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά
H Kelly Clarkson στα παρασκήνια
Credit: Kelly Clarkson /Instagram

Η Kelly Clarkson χτίζει μια νέα ζωή – και νέo look – στη Νέα Υόρκη, μετά το οδυνηρό διαζύγιο. Η 41χρονη Clarkson αποκαλεί πλέον την Πόλη του Μεγάλου Μήλου σπίτι της. “Ήμουν πολύ δυστυχισμένη στο Λος Άντζελες και μάλιστα για αρκετά χρόνια. Χρειαζόμουν μια νέα αρχή”, λέει στο PEOPLE.

Μεταφέροντας το επιτυχημένο talk show της από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, “είπαμε στο NBC: Δεν προσπαθώ να ακουστώ αχάριστη, απλά δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ για την ψυχική μου υγεία- για μένα και τα παιδιά μου. Ούτε εκείνα τα πήγαιναν καλά. Τα τελευταία χρόνια εμφανιζόμουν, χαμογελούσα και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, αλλά μπορεί να περάσει τόσος καιρός μέχρι να σπάσεις”.

Τις μέρες που δεν δουλεύει εξερευνά την πόλη με τα παιδιά της. “Βγάζουμε βόλτα τα σκυλιά μερικές φορές στο πάρκο. Θα πάμε για παγωτό γιατί η κόρη μου με κουράζει. Θα πάμε στο μουσείο”, λέει.

Η Clarkson αποδίδει στις διαρκείς δραστηριότητές τους το γεγονός ότι απέκτησε φόρμα. “Το περπάτημα στην πόλη είναι πολύ καλή προπόνηση”, λέει. “Και μου αρέσουν πολύ οι υπέρυθρες σάουνες αυτή τη στιγμή.

Όσο για τη διατροφή της, “τρώω ένα υγιεινό μείγμα. Έχασα βάρος επειδή ακούω τον γιατρό μου – δύο χρόνια δεν το έκανα. Και το 90% του χρόνου είμαι πολύ καλή σ’ αυτό, γιατί η πρωτεϊνική διατροφή μου κάνει καλό ούτως ή άλλως. Είμαι κορίτσι από το Τέξας, οπότε μου αρέσει το κρέας – συγγνώμη, χορτοφάγοι του κόσμου!”.

Η μετακόμιση στη Νέα Υόρκη έδωσε στην Clarkson την ευκαιρία να είναι “παρούσα” για την εκπομπή της, η οποία μόλις προτάθηκε για το βραβείο Critics Choice Award για το καλύτερο talk show. “Περνούσα μερικά πραγματικά δύσκολα χρόνια, και ακόμη και στην πρώτη σεζόν ήταν δύσκολα πίσω από κλειστές πόρτες“, λέει. “Η 5η σεζόν είναι η πρώτη σεζόν που πραγματικά απολαμβάνω κάθε λεπτό της”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα