Η Κατερίνα Παπουτσάκη για “Τα καλύτερά μας χρόνια”: Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που ρίχνει αυλαία αύριο Τρίτη με διπλό επεισόδιο και στο οποίο συμμετέχει και ο γιος της, Μάξιμος Πιλαφάς.

Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί –γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη- που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρόνων. Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά“, τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη και πρόσθεσε:

“Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο.”

Kαι συνέχισε: “Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο… Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα