Η Jennifer Lopez αναφέρθηκε στον χαμό του συναδέλφου της Ray Liotta
Jennifer Lopez/Instagram

Η Jennifer Lopez δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον χαμό του συνεργάτη της στη σειρά The Shades of Blue.

Aνεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό κάποιες φωτογραφίες που είναι μαζί του, τόσο από γυρίσματα, όσο και από προσωπικές στιγμές έγραψε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό:

Ο Ρέι ήταν ο συνεργάτης μου στο έγκλημα στο Shades of Blue… το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ήταν τόσο ευγενικός με τα παιδιά μου. Ο Ρέι ήταν η επιτομή ενός σκληρού άντρα που ήταν μέσα του γεμάτος γλύκα… Υποθέτω ότι αυτό ήταν που τον έκανε τόσο συναρπαστικό ηθοποιό. Ένας πραγματικός καλός άνθρωπος. Μοιραστήκαμε μερικές “έντονες” στιγμές στα γυρίσματα αυτά τα τρία χρόνια!

Jennifer Lopez/Instagram

Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι πήρε τη δουλειά στο Shades of Blue, ενθουσιάστηκα και την πρώτη φορά που πήγαμε στο σετ για να κάνουμε την πρώτη μας σκηνή μαζί, υπήρχε μια ηλεκτρική σπίθα και ένας αμοιβαίος σεβασμός και ξέραμε και οι δύο ότι αυτό θα ήταν καλό.

Jennifer Lopez/Instagram

Απολαύσαμε τις σκηνές μας μαζί και ένιωσα τυχερή που τον είχα εκεί για να δουλέψω μαζί του και να μάθω.

Jennifer Lopez/Instagram

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες ήταν περίπλοκος, ειλικρινής και τόσο πολύ συναισθηματικός. Ήταν τόσο μα τόσο ικανός, με φοβερό ταλέντο στην υποκριτική και θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τον χρόνο που περάσαμε μαζί.

Jennifer Lopez/Instagram

Χάσαμε ένα υπέροχο άνθρωπο σήμερα… RIP RAY… είναι τόσο λυπηρό να σε χάνω τόσο σύντομα… Θα σε θυμάμαι πάντα. Στέλνοντας αγάπη και δύναμη στην κόρη σας Karsen, την οικογένειά σας και όλους τους αγαπημένους σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα