Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Δεν πήγε στη βάπτιση της κόρης του – “Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες” – Η απάντηση του τραγουδιστή

Η Ελένη Τσιριγκάκη βάπτισε την κόρη της στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Στο μυστήριο δεν παρέστη ο πατέρας του παιδιού, Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Η μητέρα της νεοφώτιστης Μελίνας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή.

“Ο πατέρας του παιδιού, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, υπέγραψε για να τελεστεί το μυστήριο. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Και το χειρότερο είναι ότι είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Τις μεγαλώνω μόνη μου τις μικρές, είμαι και μαμά, είμαι και μπαμπάς, αντέχω. Για να είμαι ειλικρινής το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της”, τόνισε η Ελένη Τσιριγκάκη και πρόσθεσε:

“Προχθές που πήγαμε στο Αττικό Πάρκο, έβλεπε κάποιους μπαμπάδες και πήγαινε και έλεγε «μπαμπά» μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Πιστεύω θα τα καταφέρω με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Στην αρχή με στεναχωρούσε γιατί έφαγα μεγάλο χαστούκι. Μετέπειτα συνειδητοποίησα ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες ίσως να είναι καλύτερα, όταν το ανδρικό πρότυπο δεν μπορεί να είναι συνεπές και σωστό απέναντι σε ένα μικρό παιδί.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, να πρέπει να βρω δουλειά από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και με τη δική μου τσέπη και εγώ τώρα ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου”.

Η απάντηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση μέσω του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” για την απουσία του τραγουδιστή από τη βάπτιση της κόρης του.

“Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάπτιση. Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του παιδιού τους”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα