Γκέλυ Μαυροπούλου: Το βίντεο της Finos Film για τα γενέθλιά της

Γεέθλια θα είχε σήμερα η Γκέλυ Μαυροπούλου, που γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1932. Η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Ιούλιο.

Η Finos Film θυμάται την Γκέλυ Μαυροπούλου και της αφιερώνει ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στα social media με σκηνές από ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση η Γκέλυ Μαυροπούλου, “άκρως γοητευτική, μορφωμένη και καλλιεργημένη, διέπρεψε με το υποκριτικό της ταλέντο παρά τις αντιρρήσεις των διάσημων γονιών της να ασχοληθεί με το θέατρο. Ο Άγγελος Μαυρόπουλος και η Μαρίκα Κρεβατά δεν ήθελαν αρχικά η κόρη τους να ακολουθήσει τα δικά τους μονοπάτια. Όμως η ψυχή της Γκέλυς ήταν ταγμένη στο πανί και στο σανίδι και τελικά κατάφερε να τους κάνει περήφανους”

Και προστίθεται: “Με τη Φίνος Φιλμ συνεργάστηκε σε τέσσερις ταινίες, με πιο ξεχωριστή την ερμηνεία της στην «Κυρία του Κυρίου» πλάι στον Ντίνο Ηλιόπουλο. Σταθμός στην καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στην θρυλική τηλεοπτική σειρά «Άγνωστος Πόλεμος» του Νίκου Φώσκολου. Η Γκέλυ Μαυροπούλου γεννήθηκε σαν σήμερα το 1932 στη Θεσσαλονίκη και έφυγε από κοντά μας μόλις πέρυσι, τον Ιούλιο του 2021. Τη θυμόμαστε μέσα από στιγμές της στις ταινίες “Η Ωραία των Αθηνών”, “Η Κυρία του Κυρίου” και “Η Θεία από το Σικάγο”“..

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα