Γιάννης Ζουγανέλης: Η on air θερμή αγκαλιά με τον Νίκο Συρίγο μετά τις φήμες περί σχέσης με την κόρη του Ελεωνόρα
Credit: Eleonora Zouganeli/Instagram

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τις στιγμές που ήρθε σε δύσκολη θέση όταν χρειάστηκε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την είσοδό του στο πλατό ο Γιάννης Ζουγανέλης αντάλλαξε μία σφιχτή αγκαλιά με τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος σύμφωνα με τις φήμες διατηρεί σχέση με τη τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

“Η Ελεονώρα είναι ένα χαρισματικό παιδί και όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, αν τους επιτρέψεις, ανθίζουν. Έχω νιώσει πολλές φορές τα παιδιά να καταπιέζονται και να αγνοούνται. Πετάνε για παράδειγμα ένα tablet και εκείνα μπαίνουν σε μία άλλη διάσταση, δεν το λέω για να κρίνω. Εγώ, χωρίς να τους κουνήσω το δάχτυλο, έμαθα στο παιδί μου ότι δεν συγκρινόμαστε μεταξύ μας, η σύγκριση μας κάνει ατομιστές ενώ η έλλειψή της μας βάζει στη διαδικασία να ανακαλύψεις την μοναδικότητά σου”, τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης και πρόσθεσε:

“Είναι πολύ καλή η Ελεωνόρα. Όταν ήταν 2 ετών ήμασταν σε ένα στούντιο και γράφαμε μία εκπομπή για την ΕΡΤ. Μου προτάθηκε να δισκογραφιών πολλά τραγούδια, και επειδή την έπαιρνα μαζί μου στα στούντιο κάποια στιγμή υπήρχε ένα τραγούδι που έλεγε για ένα «δώρο» και της ζήτησα να το πει, μπήκε και το είπε πολύ τρυφερά, την έχω ηχογραφημένη. Την Ελεονώρα την απασχολούσε ανέκαθεν ο ήχος, η μουσική παρακολουθούσε τα πάντα. Αγαπούσε πολύ τις ελληνικές ταινίες που είναι ένα τεράστιο σχολείο. Αγαπούσε πολύ την Αλίκη Βουγιουκλάκη”.

Για τις στιγμές που χρειάστηκε να μιλήσει για την προσωπική ζωή της κόρης του, ο Γιάννης Ζουγανέλης επισήμανε: “Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχει διακριτικότητα. Δεν είναι καλό να βάζεις τον οποιοσδήποτε πατέρα να απολογείται για το πώς ισορροπεί το παιδί του στην κοινωνία. Η ισορροπία είναι και μεγάλη τύχη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα