Γιάννης Ζουγανέλης: “Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ”

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, την κόρη του και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

“Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια  λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια φίλη, της και μου είπε ότι άρεσα στην φίλη της. Ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά“, τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης επισήμανε ότι «η Ελεωνόρα για εμένα θα είναι πάντα μικρό παιδί, δεν έχει αλλάξει. Η κόρη μου από μικρή ήταν ευγενής, αγαπούσε το τραγούδι και  κοιταζόταν στον καθρέφτη. Το πρώτο μιούζικαλ που έπαιξε η Ελεονώρα ήταν στο νηπιαγωγείο».

Για το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας, ο Γιάννης Ζουγανέλη υπογράμμισε:

«Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Η Ελεωνόρα για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι για κάθε πατέρα. Η Ελεωνόρα είναι μια χαρά, είναι ευτυχισμένη. Θα ήθελα να γίνω πάππους, της έχω πει “αν κάνεις αγόρι οπωσδήποτε θα το πεις Γιάννη”».

Τέλος αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Σάκη Μπουλά:

«Ο Σάκης Μπουλάς μού είχε εκμυστηρευτεί στο νοσοκομείο, ότι είχε θυμό για τον τρόπο που φέρθηκε στην ζωή του. Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ.

Ενώ για τον φίλο του, Βλάσση Μπονάτσο, ανέφερε πως ήταν δοτικός και αεράτος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα