Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Η σοβαρή κρίση στον γάμο τους
Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα
Credit: Giannis Vardis/Instagram

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων, μίλησαν για τα παιδιά τους, τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή αλλά και για τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως o γάμος τους πέρασε κρίση.

«Ο γιος μας είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει. Η κόρη μας είναι πιο δυναμική και ατίθαση. Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, η κόρη μας φανταζόταν ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι. Η μικρή μας είχε πει εξαρχής ότι δεν θέλει αδελφάκι, οπότε όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος της ήρθε λίγο βαρύ. Έχει κάποια ξεσπάσματα θυμού και γενικά δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά της μαζί του», είπε αρχικά η Νατάσα Σκαφίδα.

«Ο γιος μας, εκτός από το όνομα, μοιάζει πολύ στον παππού του, Αντώνη Βαρδή. Οι πλάκες που κάνει, έχει χιούμορ, οι γκριμάτσες. Κάποιες φορές νιώθω ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής. 

Το ζευγάρι μίλησε για τη ρήξη στη σχέση τους όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. «Μέχρι επτά μηνών ο γιος μας ήταν πολύ δύσκολο μωρό. Είχε θέματα με το στομάχι του και στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλά θέματα με αυτό. Αυτή η περίοδος είχε αντίκτυπο και σε εμάς γιατί τρέχαμε κάθε μέρα στους γιατρούς, ήμασταν άυπνοι, δεν σκεφτόμασταν καθαρά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με το μωρό, ζήτησα βοήθεια» ανέφερε η Νατάσα Σκαφίδα.

«Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή. Λέγαμε πράγματα που δεν τα φιλτράραμε. Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο και όταν το ξεπεράσαμε είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα», συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα