Γιάννης Βαρδής: «Κουβαλάω προσωπική πίκρα γιατί είχα υπογράψει για τον γάμο του πατέρα μου ενώ ήταν άρρωστος»
Credit: giannisvardis/Instagram

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για την πολύχρονη συνεργασία του με τον Χάρη Βαρθακούρη, τον Γιώργο Λιανό, τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά και για την πίκρα που κουβαλάει για την υπογραφή που έβαλε στον γάμο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Μιλώντας στην εκπομπή «I love Σου Κου» αναφέρθηκε αρχικά στον Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται επί σκηνής. «Είναι συναρπαστική η συνεργασία με τον Χάρη Βαρθακούρη. Τον γνωρίζω σχεδόν 40 χρόνια, από παιδάκι. Ποτέ δεν είχαμε κάτι περίεργο με τον Χάρη, ήμασταν πάντα πολύ καλά. Ο Χάρης όταν θέλει να πει κάτι θα το πει με χιούμορ».

Αναφερόμενος στον Γιώργο Λιανό και το «Survivor» είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τα τελευταία χρόνια κάποιον αντίστοιχο, κάποιον καλύτερο, είναι top. Με τον Γιώργο μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Θέλω κάποια πιο γνωστά πρόσωπα που έχουν ξανασυμμετάσχει στο παιχνίδι για να με τραβήξει λίγο περισσότερο».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τις διαφημίσεις που κάνουν οι μουσικοί, ο Γιάννης Βαρδής σημείωσε: «Τον έχω πάρα πολύ ψηλά τον Γιώργο Νταλάρα, τον αγαπάω σαν άνθρωπο, τον αγαπάω σαν καλλιτέχνη. Δεν μπορώ να τον κριτικάρω, δεν μπορώ να τον σταυρώσω για δηλώσεις που έχει κάνει. Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει διαφημίσεις, μην ξεχνάμε ότι περάσαμε ένα διάστημα που ειδικά εμείς οι καλλιτέχνες ήμασταν 3 χρόνια εσώκλειστοι χωρίς καμία δουλειά, που αυτό [η διαφήμιση] ήταν ένα έσοδο για κάποιες οικογένειες, που μπορεί να το είχαν ανάγκη. Και εγώ είχα κάνει μια διαφήμιση που ήταν ένα όφελος για εμένα, όχι οικονομικό, που ήταν μωρό το παιδί μου και θα έπαιρνα προϊόντα για το παιδί μου για έναν χρόνο».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Βαρδής μίλησε και για τις κόντρες που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια: «Δεν έχω μετανιώσει για τις φορές που έχω κοντραριστεί δημόσια. Όλα αυτά τα χρόνια, με πράγματα που έχουν συμβεί, δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ σε κανέναν επίθεση. Παίζω άμυνα. Στο θέμα της οικογένειας και κάποιων πραγμάτων που μας είπε ο πατέρας μου ξεκάθαρα σε όλους μας, η απάντηση ήταν “ναι μπαμπά” και από την άλλη πλευρά ήταν “ναι Αντώνη”. Άρα, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Το ότι άλλαξαν μετά… δεν φταίω εγώ γι’ αυτό».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης μοιράστηκε και την πίκρα που νιώθει επειδή έβαλε την υπογραφή του, στον γάμο που έκανε ο αξέχαστος πατέρας του, Αντώνης Βαρδής, ενώ ήταν άρρωστος.

«Είναι προσωπική μου πίκρα. Σίγουρα δεν θα είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου, όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και ενώ θα μπορούσε να είχε παντρευτεί δέκα χρόνια νωρίτερα. Αυτό είναι κάτι που το κουβαλάω, μια πίκρα που την κουβαλάω και μαθαίνω να ζω με αυτήν. Δεν το ήθελε ο πατέρας μου, άρα λοιπόν είναι μια πίκρα προσωπική που θα ήθελα να την αποβάλω από μέσα μου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα