Φωτεινή Δάρρα: «Πολλοί με θεωρούν απόμακρη επειδή είμαι σοβαρή»
Φωτεινή Δάρρα
Credit: Foteini Darra Official/Instagram

Η Φωτεινή Δάρρα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την κόρη της, τα social media και την απιστία.

“Η κόρη μου, Ρωξάνη, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου, είναι ασύγκριτο αυτό το συναίσθημα. Όταν έκανα την κόρη μου ένιωσα σαν να ξαναγεννήθηκα μαζί της.

Η αδικία προς εμένα μου έχει κοστίσει πάρα πολύ. Υπάρχει μεγάλη βία στα social media για τους καλλιτέχνες και τα δημοσία πρόσωπα. Έχω διαβάσει πράγματα για μένα που δεν καταλάβαινα πώς μπορεί κάποιος να “εύχεται” τόσο άσχημα πράγματα. Πολλές φορές οργανώνεται ένα κακό κλίμα γύρω από ένα πρόσωπο”, είπε η Φωτεινή Δάρρα και πρόσθεσε:

“Δε θα συγχωρούσα την ουσιαστική απιστία. Η σεξουαλική απιστία δεν είναι ουσιαστική. Απιστία για εμένα είναι όταν σε προδίδει κάποιος συναισθηματικά. Με έχουν προδώσει και το διαχειρίστηκα δύσκολα και με βοήθεια κυρίως από τα αδέλφια μου και στη συνέχεια με ψυχολόγο.

Όταν κράτησα χαμηλό προφίλ και δεν έβγαινα να μιλάω δημόσια, αντιμετώπισα αποκλεισμό. Πολλοί με θεωρούν απόμακρη επειδή είμαι σοβαρή. “Πουλάει” πολύ το να μην διατηρείς τη σοβαρότητά σου και να τα λες όλα ελεύθερα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα