Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – “Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο”
Φαίη Ξυλά
Credit: fay_xyla/Instagram

Η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τη σχέση της με τον γιο της.

“Ο γιος μου είναι 8 χρόνων και πάει Γ’ Δημοτικού. Η σχέση μας είναι πολύ ωραία. Είμαστε πολύ δεμένοι με τον Πάρη. Υπάρχουν και οι στιγμές που θα μαλώσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι συνεννοούμαστε καλά. Κάθε φορά αλλάζουν οι ανάγκες, οι δυσκολίες και οι ομορφιές στο παιδί… Γι’ αυτό πρέπει να είσαι και κοντά στο παιδί, για να μη χάνεις στιγμές“.

Auτά είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά και πρόσθεσε:

“Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στο παιδί μου. Το θέλω κιόλας. Όταν δε συμβαίνει γιατί κάποιο διάστημα μπορεί να δουλεύω λίγο παραπάνω, που εγώ γενικά δε δουλεύω πολύ, νιώθω ότι μου χαλάει λίγο την ισορροπία”.

Για το διαζύγιό της είπε:

Δε με άγχωσε το ότι έμεινα μόνη με το παιδί, αλλά το να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται σε σχέση με το παιδί και να καταλάβει. Ότι και οι δυο γονείς του τον αγαπάνε πολύ, είμαστε δίπλα του απλά δεν είμαστε ζευγάρι. Αυτό με άγχωσε λίγο… Διάβασα πολύ πάνω σε αυτό και πήρα συμβουλές από ειδικό για να ξέρω ακόμα και ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω. Τα παιδιά όμως, πάντα θα έχουν μια ερώτηση που θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν απάντησες σωστά“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα