Φαίη Σκορδά για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει τραγουδώντας Μαραντίνη»
Φαίη Σκορδά
Credit: Fay Skorda/Instagram

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν στη σημερινή εκπομπή το βίντεο που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου την Τρίτη, όπου τραγουδά… Θοδωρή Μαραντίνη και συγκεκριμένα το “Καλοκαίρι” των Onirama και Locomondo.

«Επειδή παρακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram πάρα πολύ, το τελευταίο διάστημα σίγουρα ανεβάζει 2-3 τραγούδια από το αυτοκίνητο και είναι πραγματικά απολαυστική και φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της. Και στα καλύτερά του ένας άνθρωπος είναι για εμένα όταν αισθάνεται καλά ο ίδιος. Όχι επειδή επαγγελματικά σου έχει γίνει κάτι καλό, όχι για τα προσωπικά. Αυτή η χαρά που βγάζει και η ηρεμία δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς και για άσχημους λόγους που της έχουν συμβεί. Είναι πιο ενεργή στο Instagram, έχει όρεξη, ανεβάζει τραγούδια» , τόνισε η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:

«Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν ότι δεν την πειράζει πια ούτε αυτό το κομμάτι και δεν τη στενοχωρεί όπως παλιά. Εγώ αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα. Δε μπορεί να μην δεν σκέφτεσαι τα λόγια. Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα