Ευγενία Ξυγκόρου: Έχει αποφασιστεί πώς θα τελειώσει το Προξενιό της Ιουλίας αλλά δεν μας λένε
Ευγενία Ξυγκούρου
Credit: Το προξενιό της Ιουλίας/ALPHA

Η Ευγενία Ξυγκόρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” τη Δευτέρα. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη σειρά το Προξενιό της Ιουλίας, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν μου ήρθε ξαφνικά να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ήταν σαν να το ήξερα πάντα, από το Γυμνάσιο ήδη. Δεν ήμουν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο σχολείο. Τα σχέδιά μου ήταν σε σχέση με την υποκριτική. Ήθελα να περάσω με Πανελλήνιες στο Θεατρικών Σπουδών και μετά να πάω σε δραματική. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί πήγα τυχαία σε μια οντισιόν που με κάλεσαν από το Facebook και ενώ δεν περίμενα να με πάρουν, με πήραν και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου», είπε αρχικά η Ευγενία Ξυγκόρου.

Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Προξενιό της Ιουλίας τόνισε:

«Μου αρέσουν οι σειρές εποχής, νιώθω άνετα με το σκηνικό, τα ρούχα και κατευθείαν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Είναι μακριά από εμάς κάποια πράγματα αλλά άμα μπεις στη συνθήκη καταλαβαίνεις τι γίνεται. Στη σειρά φαίνεται ποια ήταν η θέση της γυναίκας τότε και μου αρέσει που αναπτύσσει τις σούπερ δυνάμεις που είχε η κάθε γυναίκα για να αντιμετωπίσει αυτό που της συνέβαινε. Το όπλο της Ιουλίας είναι η κατανόηση, έχει υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο και να βοηθήσει, κάτι που δεν θα της βγει σε καλό αλλά είναι όπλο αυτό».

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν το τέλος της σειράς θα έχει σχέση με αυτό του βιβλίου, η Ευγενία Ξυγκόρου απάντησε:

«Στο Προξενιό της Ιουλίας δεν ξέρω ακόμα τι θα περάσω. Έχει αποφασιστεί πώς θα τελειώσει η σειρά αλλά δεν μας λένε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα