Πέγκυ Τρικαλιώτη: Λιώνει από έρωτα για τον άνδρα της ζωής της – “Το αγόρι μου, ο πατέρας της κόρης μου…”
Credit: Peggy Trikalioti/Instagram

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της ζωής της και το βροντοφωνάζει.

Αν και η ηθοποιός, την οποία θα απολαύσουμε τηλεοπτικά φέτος στη σειρά “Το προξενιό της Ιουλίας“, επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, τα γενέθλια του Θανάση Δόση, που είναι  διευθυντικό στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας, ήταν η αφορμή για μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ανέβασε ένα σπάνιο κοινό στιγμιότυπό τους και το συνόδευσε με το πιο γλυκό μήνυμα, τιμώντας τα γενέθλια του συντρόφου της:

Αυτό το αγόρι σήμερα έχει γενέθλια….το αγόρι μου, ο πατέρας της κόρης μου, ο σύντροφος ζωής μου, ο άνθρωπος που μας στηρίζει, μας ανέχεται μας αγαπάει και είναι πάντα παρών σε όλα, όσο δύσκολα ή εύκολα έρχονται τα πράγματα! Σ’ αγαπάω γι’ αυτά και γι’ αλλά τόσα! Χρόνια σου πολλά λατρεία μου! Κάθε σου θέλω…ευχή μου!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο Θανάσης Δόσης είναι 13 χρόνια μαζί και έχουν μία κόρη, τη Φραντζέσκα. Το ζευγάρι επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική και την οικογενειακή του ζωή και σπάνια βλέπουμε στιγμιότυπα των δυο τους μαζί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα