Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι ήταν έγκυος
Credit: InStyle Greece/ Photo: Elias Joidos

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη ότι ήταν έγκυος.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση:

«Αυτό το φορμάκι το αγόρασα για να το δώσω στον Βύρων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2020. Σπούδαζα στην Αμερική τότε και είχα σχεδόν δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ερχόταν το μωρό μας… Έκανα λάθος. Το χάρτινο κουτάκι κρύφτηκε σε μια ντουλάπα στο διαμέρισμα όπου έμενα τότε και το άφησα εκεί όταν επέστρεψα στην Ελλάδα εσπευσμένα λόγω covid.

Όταν μου έστειλαν τα πράγματά μου μήνες μετά, ήταν το πρώτο που αναζήτησα, αλλά μάταια… Ο χρόνος πέρασε, παντρευτήκαμε, μπήκαμε στο καινούριο μας σπίτι πακετάροντας και ξεπακετάροντας τα πάντα, αλλά το κουτάκι πουθενά. Τέλη Ιουνίου του 2021 έρχεται η Νόρμα – η γυναίκα που με μεγάλωσε, με δάκρυα στα μάτια κρατώντας το κουτάκι στα χέρια της.

«Το μωρό μας έρχεται», είπε. Δύο εβδομάδες μετά βγήκε θετική η χοριακή μου και του το ανακοίνωσα δίνοντάς του επιτέλους το κουτάκι. Τρία χρόνια μετά την αγορά του, έχω τα δυο αγόρια μου αγκαλιά και έχουμε την υγεία μας. Αυτό είναι αρκετό για να γιορτάσω σήμερα, αύριο και κάθε άλλη ημέρα που θα έρθει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα