Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο – “Το θέμα είναι να υπάρχουν στη ζωή σου που ξέρεις ότι σ’ αγαπούν ανιδιοτελώς”

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι το θέμα δεν είναι η ημέρα, το θέμα είναι να υπάρχουν στη ζωή σου άνθρωποι που ξέρεις ότι σ’ αγαπούν, ανιδιοτελώς.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

“Στα εφηβικά μου χρόνια αν δεν με γιόρταζαν τέτοια μέρα ήμουν να πεθάνω. Λίγα χρόνια μετά, στο άκουσμα κ μόνο της ημέρας, μια αντιδραστική, ειρωνική μικρή αναγούλα σκαρφάλωνε τα σωθικά μου. Σήμερα αντιμετωπίζω με συμπάθεια τη μέρα, κατανοώντας τόσο εκείνους που τη γιορτάζουν όσο κ εκείνους που τη θεωρούν μια γραφική γιορτή. Το θέμα δεν είναι η ημέρα. Το θέμα είναι να υπάρχουν στη ζωή σου άνθρωποι που ξέρεις ότι σ αγαπούν. Ανιδιοτελώς. Σε μια εποχή όπου βασιλεύει η τοξικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, η δυσπιστία μεταξύ των ανθρώπων, η οσκαρική υποκρισία στο φεστιβάλ συμπεριφορών και η βαθιά σκοπιμότητα στη σκέψη κ τα αισθήματα, αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους για τα συναισθήματα των οποίων δεν αμφιβάλεις, είσαι ένας τυχερός άνθρωπος. Κ αυτός είναι ένας λόγος να γιορτάζεις. Δεν θέλω πολλούς. Έχω ανάγκη μόνο από αυτούς τους λίγους που βλέπουν τα μάτια, κ όχι τα ρούχα ή τα κραγιόν. Από εκείνους που καταλαβαίνουν τα πάντα στις σιωπές, πατάνε like στην αυθεντική ζωή κ κάνουν το story τους αληθινό κ ουσιώδες. Αν διαβάζοντας αυτό νιώθεις τυχερός χρόνια σου πολλά! Αν προβληματίζεσαι, να θυμάσαι πως σήμερα είναι μια καλή αφορμή να πάρεις την απόφαση να πετάξεις από δίπλα σου σου όλα τα τοξικά απόβλητα. Να επιμένεις στους λίγους αλλά παντοτινούς”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα