Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: “Από τύχη έχω ένα μωρό που κοιμίζω το βράδυ, γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές”
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση άλογο
Credit: eriettakourkouloulatsi/Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στα social media. Το τελευταίο διάστημα απείχε λόγω του πολέμου στη Γάζα. Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν άντεχε να βλέπει τις εικόνες φρίκης.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανακοίνωσε τις δράσεις που κάνει η ομάδα της.

Αναλυτικά τα όσα λέει στο βίντεο η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

“Όσοι με ακολουθείτε και με παρακολουθείτε γνωρίζετε ότι έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχω από το Instagram. Ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι οι εικόνες φρίκης που κατακλύζουν το προφίλ μου καθημερινά από την Παλαιστίνη. Εικόνες παιδιών σαν τον Νίκο μου, που υποφέρουν. Που πεθαίνουν αβοήθητα, που κλαίνε στη φρίκη και στον φόβο χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα. Και χωρίς να τους υπερασπίζεται κανένας.

Γνωρίζω πολύ καλά την τύχη μου. Γνωρίζω ότι από τύχη αυτή τη στιγμή έχω ένα πανέμορφο μωρό. Το οποίο μπορώ να κοιμίζω το βράδυ γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές. Γνωρίζω ότι έχω τη δύναμη να το προστατεύσω, αν αύριο έρθει μια δυσκολία. Οι γονείς στην Παλαιστίνη, αυτοί που ζουν ακόμη δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα.

Kαι συνέχισε:

“Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω σήμερα αυτό το video είναι για να επικοινωνήσω, ότι δουλεύουμε με την ομάδα μου. Για να βρούμε κάποιους αξιόπιστους οργανισμούς και κάποιους καλούς τρόπους να βοηθήσει όποιος θέλει αυτά τα παιδιά. Και τους ανθρώπους στη Γάζα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο γρήγορα. Και να μην τελειώσει με τον αφανισμό αυτών των αθώων ανθρώπων”.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα