Επική επανασύνδεση στα SAG Awards για Meryl Streep, Anne Hathaway και Emily Blunt
Η Emily Blunt μαζί με τις Meryl Streep και Anne Hathaway στη σκηνή των 30ων Ετήσιων Sag Awards (Screen Actors Guild Awards) στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Los Angeles.
Η Emily Blunt μαζί με τις Meryl Streep και Anne Hathaway στη σκηνή των 30ων Ετήσιων Sag Awards (Screen Actors Guild Awards) στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Los Angeles. Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images

Μια από τις καλύτερες στιγμές των SAG Awards ήταν η επανασύνδεση των Meryl Streep, Anne Hathaway και Emily Blunt. Οι τρεις πρωταγωνίστριες της ταινίας “Ο διάβολος φοράει Prada” ανέβηκαν στη σκηνή για να απονείμουν το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά.

Νικητής ήταν ο Jeremy Allen White του “The Bear”.

Ωστόσο, ήταν η εμφάνιση των τριών ηθοποιών που προκάλεσε άφθονο γέλιο και μια ξεχωριστή στιγμή στην τελετή.
Η Streep ανέβηκε πρώτα μόνη της στη σκηνή και είπε στο κοινό ότι είχε ξεχάσει τα γυαλιά της και τον φάκελο με τον φετινό νικητή. Η Hathaway και η Blunt εμφανίστηκαν στη συνέχεια για να δώσουν στη Streep τα αντικείμενα που της έλειπαν, ως αναφορά στους ρόλους τους ως βοηθοί της Miranda Priestly στο “Ο διάβολος φοράει Prada”.

Η Meryl και η Miranda Priestly είναι κάτι σαν δίδυμες”, είπε η Blunt, με τη Streep να εκφράζει τη διαφωνία της.

Όχι, όχι. Αυτό δεν ήταν ερώτηση”, είπε η Hathaway στη Streep σε μια αναφορά σε μια από τις ατάκες της Miranda στην ταινία, που πάγωναν τη βοηθό της.

Η Blunt ανέφερε επίσης τα λόγια της Miranda λέγοντας στη Streep: “Με κάθε τρόπο να κινείσαι με παγωμένο βήμα”.

Τα βραβεία SAG σηματοδότησαν την πρώτη δημόσια επανασύνδεση για τις Hathaway, Streep και Blunt εδώ και αρκετό καιρό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα