Ελεονώρα Μελέτη για τις Ευρωεκλογές: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει στο επόμενο βήμα»
Η Ελεονώρα Μελέτη με μαύρα
Credit: Εleonora Meleti/Instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Live News το απόγευμα της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η πρόταση έγινε αρκετά αργά μπορώ να πω και δεν είχα πολύ χρόνο για να το μεταβολίσω όπως ήθελα με την ησυχία μου, να το συζητήσω και να το αναλύσω. Δεν είχα αυτό το περιθώριο, λειτούργησα με την πίεση του χρόνου. Επικράτησε το συναίσθημα περισσότερο έναντι της λογικής, έπρεπε να απαντήσω μέσα σε 3 μέρες. Μίλησα με τον άνδρα μου και τον εργοδότη μου, τον πρόεδρό μας. Από τη στιγμή που είχα την στήριξη και των δύο, προχώρησα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι ένας άνθρωπος που μού εμπνέει εμπιστοσύνη, ασφάλεια και σταθερότητα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε:

«Έχω τεράστιο άγχος. Είναι η πρώτη φορά που συστήνομαι με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο. Θα πρέπει να καταπολεμήσω την καχυποψία, όταν κάποιος ακούει το όνομά μου ως υποψήφια Ευρωβουλευτή. Είναι η δεύτερη φορά που ψήφισα Νέα Δημοκρατία, η πρώτη ήταν το 2019. Ταυτίζομαι με τις απόψεις του κόμματος.

«Αν δεν καταφέρω να εκλεγώ, δεν έχω να χάσω κάτι, θα επιστρέψω στη δουλειά μου, την οποία δεν θα αφήσω. Δεν έχω κανένα όραμα να αποκτήσω πολιτική καριέρα. Εγώ έχω καριέρα που είναι ζωντανή. Μου δόθηκε μια ευκαιρία που με ενδιέφερε το περιεχόμενο της και ο στόχος. Αν τα καταφέρω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, αν δεν τα καταφέρω θα μου πάρει μια, δύο, τρεις μέρες να το ξεπεράσω; και θα επιστρέψω στην κανονικότητά μου.

Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα, ούτε το κίνητρό μου ήταν τα χρήματα. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από έναν Ευρωβουλευτή. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα