Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια
Credit: Eλένη Ράντου/Instagram

Ελένη Ράντου δημοσίευσε στα social media μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία τα τελευταία χρόνια πάσχει από άνοια. Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός θέλοντας να ευχηθεί στη μαμά της για την ονομαστική της εορτή, το Σάββατο 25 Μαρτίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία της μητέρας της να κάθεται σε μια πολυθρόνα και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Χρόνια πολλά μανούλα”.

Η Ελένη Ράντου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη σχέση με τη μητέρα της η οποία έχει περάσει από διάφορες φάσεις αφού όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, είχε βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από εκείνη.

«Έχω βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από τη δημιουργό μου. Αυτή τη σχέση τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση» είχε πει η Ελένη Ράντου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Σε άλλη συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ελένη Ράντου είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

Συγκεκριμένα είχε πει

«Η μητέρα μου έχει άνοια τα τελευταία πέντε χρόνια. Απλώς η πανδημία το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο για τη δική της κατάσταση παρά για τη δική μας. Ζούμε μαζί… Υπάρχει παρελθοντική μνήμη. Οι μνήμες αρχίζουν να σβήνουν από τις πρόσφατες και πάει προς τα πίσω.., Οι φροντιστές τέτοιων ανθρώπων χρειάζονται σίγουρα ψυχολογική υποστήριξη. Είναι πολύ οδυνηρό για τους φροντιστές. Παλεύω να με φροντίζω… Αν δε φροντίζεις τον εαυτό σου δε θα μπορέσει να φροντίσεις και τον άλλον γιατί είναι μακροχρόνιο και πολύ οδυνηρό μονοπάτι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα