Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης ότι νόσησε από κορονοϊό. Συγκεκριμένα με αφορμή τις καρδιολογικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε για προληπτικούς λόγους, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ότι o ιός “χτύπησε’ την πόρτα της το καλοκαίρι.

“Αν ένα πράγμα μας έμεινε από την πανδημία του κορονοϊού, σαν απόηχος, είναι ότι καλό είναι να έχουμε μία γενική εικόνα του οργανισμού μας, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι κάποιοι άνθρωποι –κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας- αντιμετώπισαν προβλήματα που χτύπησαν σε κάποια όργανα του σώματός τους. Εγώ έχω ακούσει θέματα που αφορούν στον πνεύμονα. Τελευταία, άκουσα και το κομμάτι της καρδιάς. Έχει πάει ποτέ κανείς σε καρδιολόγο να κοιτάξει την καρδιά του; Κι αν το θέμα της πανδημίας της covid επηρεάζει κι αυτό; Υπάρχουν εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε;”, είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

“Ας πούμε εγώ, έχω περάσει μία φορά covid. Το ξέρω γιατί όλοι εδώ μέσα παρακολουθούμαστε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει. Μία φορά αρρώστησα κι ήταν καλοκαίρι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα