Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα στη Ρούλα Κορομηλά, η πρόσκληση και η μεγάλη συνάντηση

Η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά θα βρεθούν στο ίδιο πλατό την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια που θα συνυπάρξουν οι δύο παρουσιάστριες. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, τηλεφώνησε στην Ρούλα Κορομηλά  και ήταν σαν να μιλούσαν καθημερινά εδώ και χρόνια.

“Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε “παρουσιάστρια”. Μιλάω φυσικά για τη Ρούλα Κορομηλά και εξαιρώ τη φορά που πήγα εγώ ως καλεσμένη της στο “Μπράβο Ρούλα” στη Σύρο. Ήμουν μικρή, βγήκα 5 λεπτά, είπα ένα τραγούδι κι έφυγα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι κι ενώ οι δύο ήμασταν στην τηλεόραση πολλά χρόνια, μόνο μία φορά κατάφερα να είμαι κοντά της και να μιλήσουμε. Είχε να κάνει με τα γενέθλια του “Πρωινού Καφέ”, που εκείνη ξεκίνησε”, τόνισε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

“Από τότε και μετά τη Ρούλα δεν την ξαναείδα, δεν έπαψα να παρακολουθώ τη διαδρομή της… Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν μιλούσαμε, δεν είχε τηλέφωνο η μία της άλλης όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, όταν συναντιόμασταν σε έναν χώρο, πάντα μιλούσαμε, αλλά σε έναν χώρο που υπήρχαν και πολλοί, πόσα να πεις εκτός από τα τυπικά.

Πραγματικά δεν το πίστευα ότι αυτή τη φορά, εδώ… Στον Alpha, που κάποια περίοδο ήταν εκεί, επειδή έκανε κι άλλα πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να τα πούμε. Αυτή τη φορά όταν μου είπαν “με τη Ρούλα θα βρεθείτε”, τους είπα “δώστε μου ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε αυτή τη γυναίκα, να με ακούσει και να την ακούσω””.

Το τηλεφώνημά της στη Ρούλα Κορομηλά

Σχετικά με το τηλεφώνημά της στη Ρούλα Κορομηλά, η Ελένη Μενεγάκη υπογράμμισε:

“Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες –δεν μιλήσαμε πολύ γιατί έπεσε το σήμα- και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό που λέω. Την ώρα που την πήρα, έλεγα “τι θα σκέφτεται τώρα κι αυτή η γυναίκα που ξαφνικά την παίρνω δύο μέρες πριν βρεθούμε στην εκπομπή ενώ τόσα χρόνια ποτέ δεν έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά και δεν έχουμε πιει έναν καφέ ή ένα κρασί. Πώς θα είναι; Τι θα σκέφτεται;”.

Μιλήσαμε για 5-6 λεπτά γιατί ήταν σε γύρισμα και έπεσε το σήμα. Γιατί σας τα είπα όλα αυτά; Γιατί πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία, όσο είμαι ακόμα εδώ, να μιλήσω με τη Ρουλά. Την Παρασκευή θα είναι μαζί μας, θα είναι εδώ, στο Mega. Εμείς οι δύο στο Mega να μιλήσουμε μαζί. Πολύ μου αρέσει. Μπορώ να μιλάω ώρες για τη Ρούλα, αλλά δεν πρέπει να το κάνω. Τι θα θέλατε πραγματικά να ακούσετε από αυτή τη γυναίκα. Εγώ έχω χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου. Για τη Ρούλα έχουμε υπολογίσει πολύ περισσότερο χρόνο και θα ήθελα και η ίδια να με ρωτήσει πράγματα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα