Δύο συνηθισμένοι άνθρωποι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck – Η κίνηση που έκανε εντύπωση
Credit: Jennifer Lopez/Instagram

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι από τους πιο διάσημους σταρ του πλανήτη, αλλά παραμένουν το ίδιο απλοί και ανθρώπινοι.

Το ζευγάρι απόλαυσε μια έξοδο, επιλέγοντας να πάει στον κινηματογράφο για να δει την “Dune 2” στο Λος Άντζελες. Αυτό που έκανε εντύπωση στους υπόλοιπους θεατές ήταν ότι μόλις η ταινία τελείωσε, οι δύο σταρ μάζεψαν τα σκουπίδια που είχαν αφήσει μόνοι τους, χωρίς να περιμένουν το προσωπικό του κινηματογράφου. Χρήστες του Χ ανέβασαν βίντεο οπου βλέπουμε το ζευγάρι να μαζεύει τα σκουπίδια, αποδεικνύοντας πόσο απλοί είναι.

“Η Dune 2 ήταν καταπληκτική. Μετά τους τίτλους συνειδητοποίησα ότι η JLo & ο Ben Affleck κάθονταν ακριβώς μπροστά από εμάς” έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης ενώ ένας άλλος εγκωμίασε τους σταρ: “Σεβασμός που παίρνουν τα πράγματά τους και καθαρίζουν τα καθίσματά τους“. Ένας άλλος πρόσθεσε: “Τόσοι πολλοί άνθρωποι απλά αφήνουν το φαγητό και τα ποτά τους πίσω σε δημόσιους χώρους όπως αυτός, είναι αηδιαστικό. Μπράβο τους

Κάποιοι άλλοι χρήστες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που οι θαυμαστές παραβίασαν την ιδιωτικότητα του ζευγαριού, ποστάροντας βίντεο από προσωπικές τους στιγμές στα social media. Αλλά αυτό δεν μειώνει την κίνηση των Affleck και Lopez.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα