Δήμος Αναστασιάδης: «Για μένα ο έρωτας είναι σαν τον θάνατο»
Δήμος Αναστασιάδης Παρίσι
Credit: dimosanastasiadisofficial

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, τη σύζυγό του Τζένη Θεωνά και τον γιο του.

¨Ήμουν πάντα ένα χαρούμενο και ζωντανό παιδί, ήμουν διαφορετικό από τα άλλα παιδάκια. Έχω μεγαλύτερη αδυναμία στη μητέρα μου, δείχνει περισσότερο την ευαισθησία της από τον πατέρα μου. Ο έρωτας για εμένα είναι λίγο σαν τον θάνατο, με την έννοια ότι είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις”, είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

«Με την Τζένη ήμουν πολύ ντροπαλός, την προσέγγισα πολύ παιδικά με βλέμμα. Πολλά πράγματα στο χαρακτήρα μου εκνευρίζουν την Τζένη, δυσκολεύομαι μερικές φορές να επικοινωνήσω τις στιγμές που ο άλλος το ζητάει. Η Τζένη είναι πολύ επίμονη, Θέλει κάτι να συμβεί άμεσα. Μετά τη γέννηση του παιδιού είναι όλα διαφορετικά, ξαφνικά μοιράζεσαι το σπίτι με άλλους δυο ανθρώπους. Τις πρώτες μέρες που γεννήθηκε το παιδί είχα ανησυχία ότι θα πεθάνει, καθόμουν το βράδυ και τον κοίταζα να δω αν αναπνέει».

Για το επάγγελμά του: «Μου έχει έρθει έμπνευση να γράψω τραγούδι πάνω στη μηχανή, μέσα σε μαγαζί, σε ασανσέρ. Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα για να γίνω διάσημος ή να βγάλω λεφτά, την έκανα επειδή αγάπησα τη μουσική. Έχει υπάρξει στιγμή που έχω απογοητευτεί, θέλει γερό στομάχι αυτή η δουλειά”.

Τι βαθμολογία θα έβαζε στον εαυτό του ως πατέρας;

«Θα βαθμολογούσα τον εαυτό μου ως πατέρα με δεκάρι, θα ήθελα να έχω έναν πάτερα σαν εμένα» τη γέννηση του παιδιού μου δεν ήμουν καθόλου ψύχραιμος, ήμουν μέσα και δεν το άντεξα», κατέληξε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα