Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Το “unfollow” μετά τις φήμες χωρισμού
Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου
Credit: Lalos Dimitris/Instagram

Σαν “βόμβα” έσκασε πριν από λίγες μέρες η είδηση ότι ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από 9 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

Αν και μέχρι στιγμής κανένας από του δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτήν την πληροφορία, μία κίνηση έρχεται να επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους.

Εδώ και λίγες μέρες, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Ιnstagram, γεγονός που προδίδει την μεταξύ τους ρήξη. Ωστόσο και οι δύο για την ώρα διατηρούν τις κοινές τους φωτογραφίες στα προφίλ τους.

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”

Σημειώνεται ότι καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Λάλος είχε μιλήσει με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του.

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα».

«Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου», σημείωσε ο ηθοποιός.

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα φειδωλός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο», εξομολογήθηκε.

«Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει», είχε πει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα