Δημήτρης Κόκοτας: “Ο πόνος του χαμού του πατέρα μου απαλύνει όταν ερμηνεύω τραγούδια του”
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: dimitris_kokotas/Instagram

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε συνέντευξη στο “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, τη γνωριμία του με τη σύζυγό του και την αποχή του από το τραγούδι.

“Η αποχή μου από το τραγούδι δεν ήταν συνειδητή. Έκανα πράγματα παράλληλα με τη δουλειά μου”, τόνισε ο Δημήτρης Κόκοτας και πρόσθεσε: “Νιώθω περηφάνια όταν μου μιλούν για τον πατέρα μου και όταν συναντώ φίλους του. Ο πόνος του χαμού του πάτερα μου απαλύνει όταν ερμηνεύω τραγούδια του. Μου έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο τον πάτερα μου ή να αναρωτηθώ γιατί δεν μου τηλεφώνησε σήμερα. Είχαμε καταπληκτικό πατέρα νοιαζόταν για εμάς ήταν κοντά μας με συμβουλές. Το είχα παράπονο που μου έλειψε στα παιδικά μου χρόνια λόγω της δουλειάς. Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πατέρα μου, ο κόσμος με έφερε στις πρωτιές. Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Άκουγε τους δίσκους μου μετά την κυκλοφορία τους, ήταν σαν εξετάσεις».

Και συνέχισε ο Δημήτρης Κόκοτας: “Με τον πατέρα μου διαφωνούσαμε για τα πάντα και για τίποτα. Ο πατέρας μου σαν σαν παππούς είχε μία τεράστια αγκαλιά και πάντα μία σοκολάτα ή μία έκπληξη για τα εγγόνια του.

Κάνω χατίρια και προσπαθώ να είμαι ένας πολύ καλός πατέρας. Με έχουν μπερδέψει με τον Κώστα Μπίγαλη και τον Διονύση Σχοινά. Η γυναίκα μου παραμένει μεγάλη θαυμάστρια μου. Γνωριστήκαμε όταν είχε έρθει στο καμαρίνι μου να πάρει αυτόγραφο για την αδερφή της. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον Πειραιά, στο Μικρολίμανο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα