Δημήτρης Κόκοτας: «Εύχομαι να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο» λέει η σύζυγός του
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Credit: Dimitris Kokotas/Instagram

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος για τέταρτη μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις πρόβες του J2US. Η σύζυγός του τραγουδιστή, Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, μίλησε στο Live News για τις τελευταίες εξελίξεις.

 «Τελικά κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο, γιατί αυτό είναι για εμένα ένα κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του αλλά δεν είχε κάποια εμμονή με την υγεία του. Ήταν σχετικά τυπικός, δηλαδή αν κάτι τον ενοχλούσε, δεν το αμελούσε. Το φυσιολογικό, που θα κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ούτε κάθε μέρα στους γιατρούς, ούτε μια φορά στα 10 χρόνια. Πρόσεχε πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» ο Δημήτρης Κόκοτας, υπεβλήθη σε δύο αξονικές όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν βλάβες στον εγκέφαλο μετά την ανακοπή καρδιάς και τα 8′ που ήταν χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί με ψυχραιμία θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν τα επόμενα 24ωρα, ώστε να διαπιστωθεί και κλινικά η καλή εικόνα του τραγουδιστή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα