Δημήτρης Κόκοτας: Τα 8 λεπτά χωρίς οξυγόνο – Νεότερες πληροφορίες για τον τραγουδιστή
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Dimitris Kokotas/Instagram

Ανησυχία επικρατεί για τον Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.

Το πρωί της Δευτέρας (1/4), νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή ήρθαν στο φως. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”, ο Δημήτρης Κόκοτας έμεινε για 8 λεπτά χωρίς οξυγόνο.

«Είναι η τέταρτη ημέρα, που ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο Γεώργιος Γεννηματάς. Να πω ότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, χθες το απόγευμα έγινε μία πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν γιατί είναι διασωληνωμένος.  Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Για κάποιους λόγους οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα κρίσιμα 8 λεπτά

«Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Γιατί όταν έπαθε την ανακοπή ή τις ανακοπές, -είναι λεπτομέρειες ιατρικές, δεν πρέπει να τα πούμε όλα- μέσα στο ασθενοφόρο και λένε οι άνθρωποι που τον συνόδευαν ότι δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά. Αυτό που θέλουν οι γιατροί να δούνε, αν έχει αφήσει όλο αυτό κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος θα επανέλθει στο 100%» αποκάλυψε ο ίδιος.

Οι νέες δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα

Στην εκπομπή μίλησε και η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

«Είναι σταθερή η κατάσταση. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι η σταθερότητα σημαίνει κάτι θετικό χωρίς να μας δώσει μία σοβαρή εξέλιξη, οπότε είμαστε σε αναμονή. Δεν θα γίνει κάποια διαδικασία γιατί με ρωτάνε πολλοί, οπότε προλαβαίνω να το πω, να τον ξυπνήσουν, θα είναι μία πολύ αργή διαδικασία.

Δεν βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα, είναι σταθερή η κατάσταση που είναι σχετικά καλή. (Οι γιατροί) είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αυτό ακριβώς μας είπαν. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του. Δεν μου το είπαν αμέσως ακριβώς όπως έγινε, για να μην με τρομάξουν, μέχρι να έρθω στο νοσοκομείο», είπε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα