Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Οι δύο ανακοπές και τα δάκρυα για την Δανάη Μπάρκα
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Credit: "Ενώπιος Ενωπίω"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/5) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. «Τους είπα πως «δεν είμαι καλά, σβήνω», ευτυχώς η Ελένη είπε «πάρτε αμέσως το 166″, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο».

«Ευτυχώς μου έκαναν κάρπα εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά. Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός “πάθατε ανακοπή” και εγώ άκουγα όλο το “All tha jazz” στο κεφάλι μου… “Bye bye, love”» συμπλήρωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τονίζοντας πως δεν σταμάτησε να προσεύχεται.

«Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ» υποστήριξε.

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου έχουν συμβεί»

Για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μίλησε στην εκπομπή και η Βίκυ Σταυροπούλου. «Μιλούσαμε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο γιατί εγώ ήμουνα στον πάνω όροφο και ο Χρήστος στον κάτω. Με τον τρόπο που είπε το “σβήνω” δεν θα τον άκουγα αν δεν μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου έχουν συμβεί γιατί ήταν απρόσμενο και ξαφνικό. Ευτυχώς είχε καλή κατάληξη. Όταν συμβαίνουν τέτοια, συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ούτε η ίδια η ζωή», ανέφερε η ηθοποιός.

Τα δάκρυα για την Δανάη Μπάρκα

Παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε και η Δανάη Μπάρκα καθώς είναι γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι γι’ αυτήν ο δεύτερος πατέρας.

«Είναι ο άνθρωπος που με κάνει πιο εύκολα να κλαίω, από χαρά. Είναι ο άνθρωπος που, για άλλη μια φορά, συνειδητοποίησα μέσα μου πόσο σημαντικός είναι. Και για μένα και για τους γύρω μας. Είναι ο άνθρωπος βέβαια που τον έχω δει να του γυρνάει το μάτι.

Είναι ο άνθρωπος που θέλει την απίστευτη σοβαρότητα την ώρα της δουλειάς, ενώ σε όλα τ’ άλλα είναι ο πιο χαλαρός απ’ όλους. Ό,τι και να συμβεί θα πει “Έλα τώρα..”. Είναι ο άνθρωπος που στη ζωή θα σου δώσει δύναμη και θα σου πει “απόλαυσέ το”. Αλλά αν πας την ώρα της δουλειάς θα δεις άλλον άνθρωπο. Είναι λοιπόν, στην καρδιά μου τα πάντα. Είναι ο μπαμπάς μου ο δεύτερος, είναι ο μέντοράς μου στο θέατρο, είναι ο συμβουλάτορας μου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, είναι τα μαλώματά μου και τα ταξίδια μου. Όλα τα ταξίδια. Δεν υπάρχει ταξίδι της ζωής μου που να μην το έχει οδηγήσει ο Χρήστος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι το παιδί μας»

Μετά το τέλος της παρέμβασής της, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια είπε αρχικά: «Η Δανάη μας, το παιδί μας» και πρόσθεσε: «Η Δανάη έδινε για χρόνια ζωή στο σπίτι. Τώρα μας λείπει λίγο, αλλά η Δανάη είναι πηγή ζωής και έμπνευσης».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα