Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η απάντησή του στον Απόστολο Γκλέτσο – “Αυτά είναι κουταμάρες”
Credit: Christopher Papakaliatis/Instagram

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο του “Maestro”, αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για τον ίδιο.

“Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλά γεγονότα, καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσους είδαμε στον πρώτο κύκλο”, τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και πρόσθεσε:

“Δε μπορώ να αντιληφθώ την επιτυχία, τι γίνεται στο εξωτερικό με τη σειρά. Μας ενημερώνουν από το Netlix και από τους τουρίστες που έρχονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα από διάφορες χώρες στα social media. Σε μένα δεν αλλάζει κάτι.

Ο στόχος μας ήταν να υπάρχει μια παλέτα χρωμάτων και να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά ζητήματα στο σήμερα… Δε μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και από αυτά που ακούω, βλέπω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος στην κοινωνία του σήμερα”.

Σχετικά με τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος είχε πει ότι δεν έπρεπε να παίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο “Maestro” επειδή δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους, ο δημιουργός της σειράς αρκέστηκε να πει: “Αυτά είναι κουταμάρες”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα