Χριστίνα Παππά: Επική δήλωση – “Ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου, είπα το έπνιξες το κουνέλι”
Credit: Christina Pappa/Instagram

Η Χριστίνα Παππά μίλησε άλλη μια φορά για το age shaming αλλά και τις σχέσεις με μικρότερους άνδρες. Επίσης, η ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις στα κακεντρεχή σχόλια για την προσωπική της ζωή.

Για τα σχόλια στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media με μαγιό τόνισε: “Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο, αλλά… Το να πουν ότι είμαι χοντρή δεν με νοιάζει. Να πουν ότι είμαι άσχημη, δεν με νοιάζει. Να πουν ότι μεγάλωσα επίσης δεν με νοιάζει γιατί είναι φυσιολογικό. Μου είναι παντελώς αδιάφορο τι λένε. Αλλά υπάρχουν κακοπροαίρετα σχόλια για τα οποία θέλω να πάω στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το εννοώ. Μου έχουν γράψει μηνύσιμα πράγματα και θα τους βρω… Ο λόγος που ξεκίνησε όλο αυτό ήταν η Δέσποινα Βανδή. Διάβαζα τι της έγραφαν και μου φάνηκε τρελό. Είναι τραγουδίστρια, είναι νέα γυναίκα. Το πώς θέλεις να ντυθείς δεν είναι θέμα ηλικίας”

Οι σχέσεις της ζωής της

Σχετικά με τις σχέσεις της είπε: “Δεν νιώθω θυμωμένη, αλλά απογοήτευση. Και γελάω... Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άνδρα και με αρκετά χρήματα. Στα νιάτα μου. Μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι.Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι….

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: “Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι “έλα αυτή ήταν με πλούσιους.” Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άνδρςες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μία, μικρή… Μην σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν, σε εισαγωγικά… Ο Κλαούντιο ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και ο πρώτος μου άνδρας είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα.”

Και επεσήμανε: “Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, με γοήτευσε. Κάποια στιγμή που είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω, το έπνιξες το κουνέλι τώρα”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα