Χριστίνα Παππά: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της για την ονομαστική του εορτή – “Είσαι τα πάντα στη ζωή μου”
Credit: Χριστίνα Παππά/Instagram

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Χριστίνα Παππά, καθώς έχει την ονομαστική του εορτή ο γιος της, Δημήτρης. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Παππά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με τον Δημήτρη Παππά, τη νύφη της Άννα Μπεζάν και την εγγονή της Χριστίνα-Νεκταρία και τις συνόδευσε με τρυφερές ευχές.

“Χρόνια πολλά μονάκριβε γιε μου ! Να έχεις υγεία , ευλογία, τύχη, χαρά ! Να χαίρεσαι την Χριστίνα Νεκταρία σου και την Αννούλα σου. Είσαι τα πάντα στην ζωή μου. Σ’ αγαπώ άπειρα”, έγραψε η Χριστίνα Παππά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: “Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να τη βλέπω και άλλες που θέλω να της μοιάσω”

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Μπεζάν είχε αναφερθεί στη σχέση της με την Χριστίνα Παππά και είχε πει μεταξύ άλλων: ““Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω: μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν είναι σε καμία περίπτωση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα