Χριστίνα Παππά: Δεν θέλω η εγγονή μου να με φωνάζει γιαγιά

Η Χριστίνα Παππά έγινε γιαγιά, καθώς ο γιος της Δημήτρης και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν καλωσόρισαν στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε τηλεφωνικά στο “Πρωινό μας” για τον ερχομό της εγγονής της και δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της.

¨Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε. Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα”, τόνισε η Χριστίνα Παππά και πρόσθεσε:

“Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια.

Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα