Χριστίνα Αλούπη: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της
Xριστίνα Αλούπη
Credit: aloupichristina/Instagram

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια σου”. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Κέφαλο. Επίσης αναφέρθηκε και στο πώς διαχειρίζονται τα παιδιά της την απουσία του πατέρα τους.

«Αν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και να έχει δημιουργηθεί μια σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι που να μην υπάρχει αμφιβολία για το αν θέλω να είμαι μαζί σου ή όχι. Εννοείται πως υπάρχουν φορές που αυτή η κατάσταση σε δυσκολεύει, σε παίρνει από κάτω, προσπαθείς να βρεις ισορροπίες, προσπαθείς να είσαι καλά και για τα παιδιά.

Τα παιδιά πέρυσι ζητούσαν τον μπαμπά τους κάθε μέρα, όλη την ώρα. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Μου τσάκιζε την καρδιά να τα βλέπω να πονάνε γιατί τους έλειπε ο μπαμπάς τους. Πλέον νομίζω ότι το έχουν συνηθίσει, παρόλα αυτά, με ρωτάνε αν θα υπάρξει η μέρα που θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο ίδιο μέρος», είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Και συνέχισε: «Για να μείνει μια σχέση ζωντανή, δεν πρέπει να πάρεις ποτέ τον άλλον ως δεδομένο. Αυτό είναι το μυστικό. Γενικά θέλει προσπάθεια, και στο ίδιο μέρος να ήμασταν θα ήθελε προσπάθεια γιατί εκεί υπάρχει ο κίνδυνος της ρουτίνας. Αδιαφορώ για τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι έχουμε χωρίσει. Όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή μου και θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, θα το κάνω. Οπότε, είτε ισχύει κάτι τέτοιο, είτε όχι, δεν πρόκειται να πω τίποτα, ούτε να ασχοληθώ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα