Χωρισμός στη showbiz – Τίτλοι τέλους μετά από 6 χρόνια
Χωρισμός στη σόουμπιζ
Credit: 123RF

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ONtime”, o πολίστας και το μοντέλο εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους. O χωρισμός ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού, αφού δεν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους, ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο. H σχέση τους απλώς έκανε τον κύκλο της.

Το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνει πως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου δεν είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί.

Σημειώνεται πώς η σχέση του Κώστα Κοκκινάκη και της Χριστίνας Κανελλοπούλου έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2018.

Πριν από λίγους μήνες ο ίδιος δήλωνε στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγα χρόνια θα γίνω… πάππους. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Αν ένα ζευγάρι τα έχει βρει και είναι καλά, ας κάνει ότι θέλει. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα