Brad Pitt: Στην αντεπίθεση μετά τις βαριές κατηγορίες της Angelina Jolie – “Υποκρίτρια!”
Credit: Shutterstock/Denis Makarenko

Ο Brad Pitt χαρακτήρισε την Angelina Jolie υποκρίτρια επειδή αυτή υποστήριξε ότι εκείνος ήθελε να χρησιμοποιήσει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας στην πώληση του γαλλικού αμπελώνα τους για να την “ελέγξει” – παρά το γεγονός ότι τακτικά φιμώνει το προσωπικό της με παρόμοιες συμβάσεις.

Ο Pitt, 60 ετών, και η Jolie, 48 ετών, έχουν εμπλακεί σε μια πικρή μάχη για τον γαλλικό αμπελώνα και το σπίτι τους, αφότου η σταρ πούλησε το μερίδιό της αξίας 64 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Yuri Shefler το 2021.

Το κτήμα Chateau Miraval, το οποίο παράγει ένα βραβευμένο αφρώδες ροζέ, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μακροχρόνιας δικαστικής διαμάχης μεταξύ του ζευγαριού.

Τα νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η DailyMail.com δείχνουν ότι η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως αποχώρησε από τις συζητήσεις για την πώληση του μεριδίου της στον αμπελώνα στον Pitt αντί 54 εκατ. δολαρίων, λόγω της τυπικής ρήτρας μη δυσφήμησης στο προτεινόμενο συμβόλαιό του για την πώληση.

Ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για μια “ασυνείδητη” προσπάθεια του πρώην συντρόφου της να την “ελέγξει” μετά τον χωρισμό τους.

Οι δικηγόροι του Pitt δήλωσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι η αντίρρηση της Jolie για το ιδιωτικό συμφωνητικό ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια ιστορία κάλυψης που σκαρφίστηκε για να “εκλογικεύσει” την προδοσία της.

Οι δικηγόροι του 60χρονου σταρ ισχυρίζονται επίσης ότι ζήτησε από τον Pitt να υπογράψει ένα ευρύτερο ιδιωτικό συμφωνητικό μόλις έξι μήνες αργότερα στο πλαίσιο των συνομιλιών για τον διακανονισμό του διαζυγίου τους.

Μέρος της πρότασής τους ζητεί από την Jolie να αποκαλύψει οποιαδήποτε άλλα ιδιωτικά συμφωνητικά που συνήψε με τρίτους – συμπεριλαμβανομένου του δικού της προσωπικού.

Υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να “υπονομεύσει την υπεράσπισή της” και αποτελεί την τελευταία ανατροπή στον αποκαλούμενο “Πόλεμο των ροζέ” μεταξύ των πρώην συζύγων.

Οι δικηγόροι του Pitt υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη των ιδιωτικών συμφωνητικών της θα δυσφημήσει τελικά τα επιχειρήματα της Jolie σχετικά με το γιατί εγκατέλειψε τις συνομιλίες με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν: “Αν η Jolie εξαρτούσε τη συνέχιση της απασχόλησης ενός ατόμου από τη συμφωνία του ατόμου αυτού για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που να καλύπτει όσα έβλεπε στο σπίτι της -συμπεριλαμβανομένης της μεταχείρισης των παιδιών της και του Pitt- αυτό θα ήταν εξαιρετικό αποδεικτικό για το αν πραγματικά πίστευε ότι η διάταξη που ζητούσε ο Pitt ήταν μια “ασυνείδητη εντολή φίμωσης”.

Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας μεταξύ της Jolie και οποιουδήποτε τρίτου με τον οποίο διατηρεί σχέση ή ο οποίος έχει βοηθήσει στη φροντίδα των παιδιών του ζευγαριού. Στον βαθμό που η Jolie ζήτησε τη σιωπή αυτού του τρίτου μέρους σχετικά με την οικογενειακή ζωή ή τη ζωή της στο σπίτι, ιδίως σε μια περίσταση όπου δεν υπήρχε καμία επαγγελματική αιτιολόγηση, αυτό θα έλεγε πολλά για το αν η Jolie πράγματι θεωρούσε το ζητούμενο από τον Pitt συμφωνητικό, το οποίο συνδεόταν με την επιχείρηση Miraval, ως το deal-ender που ισχυρίστηκε στη συνέχεια ότι ήταν.”

Μια επιστολή από τη νομική ομάδα της Jolie με ημερομηνία Απρίλιος 2021 περιλάμβανε το δικό της σχέδιο συμφωνίας μη απομάκρυνσης, μαζί με μια δεύτερη από τους δικηγόρους της για το διαζύγιό της στις ΗΠΑ, έξι μήνες μετά την απόσυρσή της από την πώληση, η οποία πρότεινε μια ακόμη ευρύτερη συμφωνία μη απομάκρυνσης ως μέρος του διαζυγίου τους.

Η κατάθεση του Pitt προσθέτει: “Το πεδίο εφαρμογής, οι όροι και το αντικείμενο που καλύπτουν τα συμφωνητικά εμπιστευτικότητας που υπέγραψε η Jolie ή ζήτησε από τρίτο να υπογράψει είναι αποδεικτικά στοιχεία για το αν η Jolie αποσύρθηκε πραγματικά από τις διαπραγματεύσεις με τον Pitt λόγω των συμφωνητικών που ζήτησε, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Ενδεικτικά και μόνο, εάν η Jolie απαίτησε από άλλους να υπογράψουν συμφωνητικά εμπιστευτικότητας, που ήταν τουλάχιστον τόσο ευρεία όσο αυτό που ισχυρίζεται ότι ήταν τόσο ασυνείδητο εδώ, αυτό θα υπονόμευε σοβαρά την προβαλλόμενη δικαιολογία της για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τον Pitt και τη συγκεκαλυμμένη διαπραγμάτευση με τη Stoli. Ούτε η ύπαρξη αυτών των εγγράφων είναι κερδοσκοπική“.

Η Jolie κατηγορείται ότι “αρνείται επίμονα” να προσκομίσει άλλα συμφωνητικά που υπέγραψε ή ζήτησε από άλλους να υπογράψουν και επιμένει ότι δεν έχουν σχέση με το θέμα.

Αυτό συμβαίνει 24 ώρες αφού η ομάδα της Jolie κατέθεσε νέα έγγραφα που υποστηρίζουν ότι ο Pitt την κακοποιούσε σωματικά πριν από τον καβγά τους το 2016 σε ένα αεροπλάνο που οδήγησε στον χωρισμό τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα