Αθηναΐς Νέγκα: «Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά – Θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα»
Αθηναΐς Νέγκα
Credit: athinaisnega/Instagram

Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τις κόρες της και την καριέρα της στην τηλεόραση.

«Θέλω να παραμένει η καθημερινότητά μου βαρετή και επαναλαμβανόμενη. Ποτέ δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Ποιος νορμάλ άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του; Κανείς! Μου φαίνομαι φρικτή αν ακούσω τη φωνή μου και δω τη φάτσα μου. Με βλέπω και λέω “πάλι χόντρυνες”. Αν μιλούσα για τη βλακεία που υπάρχει γύρω μας, ίσως φαινόμουν σνομπ και κακοήθης», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι τηλεοπτικά σωστή, είμαι ένα λάθος, τηλεοπτικά, πρόσωπο! Δεν είμαι κοινωνικός άνθρωπος και απέχω από το τηλεοπτικό πρότυπο. Μπροστά στην τηλεόραση βγήκα μετά τα 37. Για 10 χρόνια δούλευα πίσω από τις κάμερες. Είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά δεν είμαι καθαρόαιμη παρουσιάστρια. Στα 60 θα αισθανθώ ότι μεγάλωσα».

Κλείνοντας, η Αθηναϊς Νέγκα μίλησε για τις κόρες της: «Έχω μία πολύ μαμαδίστικη καθημερινότητα και είμαι μία πολύ βαρετή και προβλεπόμενη μαμά. Οι κόρες μου έχουν διαφορά επτάμιση χρόνια, αλλά είναι σαν δίδυμες και πολύ δεμένες μεταξύ τους. Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα