Αθηναΐς Νέγκα: Μιλά για το bullying που υπέστη από παρουσιαστή – «Έβγαινε και έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια”…»
Αθηναϊς Νέγκα Στούντιο
Credit: athinaisnega/Instagram

Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τoν χαρακτήρα της, αλλά και για το bullying που έχει δεχτεί δημόσια στην καριέρα της.

«Δεν είμαι καθόλου σκοτεινή. Ίσως είμαι απόμακρη, δεν είμαι πολύ κοινωνική. Είμαι επικοινωνιακή, λόγω δουλειάς. Σκοτεινή δεν είμαι καθόλου, είμαι χαζοχαρούμενη, Disney, δίπλα στο “χαζό” βάλε ό,τι θες», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.

Και συνέχισε: «Όταν έκανα ραδιόφωνο, ήταν γνωστή η φωνή μου, όχι η φάτσα μου. Η φάτσα μου παραμένει να μην είναι τόσο γνωστή. Με αναγνωρίζουν από τη φωνή οι άνθρωποι κι όχι από το πρόσωπο».

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε και για το bullying που υπέστη στον χώρο της τηλεόρασης: «Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αισθάνθηκα ότι είμαι παρείσακτη, ότι εγώ δεν έχω αυτό που είχαν συνηθίσει, οπότε ήθελαν να με βάλουν στην “ομάδα” ότι αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη, γιατί απλώς ήμουν διαφορετική.

Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια είχα υποστεί δημόσιο bullying από 1-2 ανθρώπους που ήταν παρουσιαστές, που ήταν πολύ σκληρό. Υπήρχε κάποιος που έκανε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί, ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή κι έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια” κι όλα αυτά επειδή είχα μαύρο μαλλί. Μου φάνηκε τόσο ντροπιαστικό κι ηλίθιο για τον ίδιο και δεν νομίζω ότι είναι κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι ήμουν ένας εύκολος στόχος να πούνε ότι “αυτή είναι έτσι”».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα