Νέα στοιχεία για την Αθηνά Οικονομάκου – «Έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της»
Αθηνά Οικονομάκου
Credit: athinao1konomakou/Instagram

Σαν “βόμβα” έσκασε η ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο την περασμένη Παρασκευή.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό Σουσου”, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για τον χωρισμό του ζευγαριού με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη να αποκαλύπτει πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

“Την Αθηνά τη βλέπω καλά, γιατί ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς ότι αυτή η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η γυναίκα έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της, τα έχουν τακτοποιήσει πάρα πολύ με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και θα τη βλέπουμε και στη Μύκονο πάρα πολύ άνετα. Έχει και φίλους στο νησί η Αθηνά”, ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση μετά το διαζύγιο

Στο μεταξύ η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Αθηνά Οικονομάκου, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποια δήλωση ή έστω σχόλιο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μη δώσει καθόλου έκταση στο θέμα.

«Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» ανέφερε μόνο η Αθηνά Οικονομάκου και αποχώρησε.

Η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έπεσε σαν κεραυνός την περασμένη Παρασκευή, με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε το πρώην ζευγάρι.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα