Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος
Credit: athinao1konomakou/Instagram

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (26/4).

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν έκαναν γνωστό πως πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας πως δεν ήταν τυχαία η χρονική στιγμή που το πρώην ζευγάρι εξέδωσε την ανακοίνωση.

«Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα ότι θα έρθει μία ανακοίνωση, ένα δελτίο Τύπου για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5 το απόγευμα ήρθε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Θέλω να σας πω, επειδή έτυχε και το συζήτησα, το παρασκήνιο γι’ αυτή την ανακοίνωση είναι -επειδή πολλοί είπαν ‘τι είναι στο Μπάκιγχαμ για να βγάλουν ανακοίνωση;’ – ότι επειδή τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ανοίξουν μία κουβέντα στο σπίτι τους μία κουβέντα που να αφορά τους γονείς τους, προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους» ανέφερε η παρουσιάστρια το πρωί της Δευτέρας (29/4).

«Επειδή έτυχε και ήμασταν παρέα στα γενέθλια της Μαριέττας, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο. Και όσα προβλήματα κι αν πέρασαν, έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα