Arnold Schwarzenegger: O ασυνήθιστος τρόπος ανατροφής των παιδιών του – Γιατί πέταξε τα παπούτσια της κόρης του στη φωτιά
Credit: Alan C. Heison /Shutterstock

Ο Arnold Schwarzenegger ομολογεί ότι οι μέθοδοι που ακολούθησε όσον αφορά στην ανατροφή των παιδιών του ήταν ασυνήθιστοι αλλά αποτελεσματικοί για να κάνει σπουδαία παιδιά.

Μιλώντας στο PEOPLE για το νέο του βιβλίο “Be Useful: Seven Tools for Life”, ο 76χρονος Arnold Schwarzenegger αναφέρθηκε στην προσέγγιση που ακολουθούσε όταν προσπαθούσε να μεταδώσει μαθήματα ζωής στα παιδιά του – τον 26χρονο Christopher, τον 30χρονο Patrick, την 31χρονη Christina και την 33χρονη Katherine, που μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Maria Shriver.

Θα μπορούσες να μιλήσεις μαζί τους για το τι τους άρεσε στην ανατροφή τους, επειδή έχουν πολύ χιουμοριστικές ιστορίες”, λέει ο σταρ στο PEOPLE. “Η πρώτη είναι η Katherine… Για την ακρίβεια, η Katherine έρχεται με την (3χρονη κόρη της) Lyla και λέει: Lyla, σου είπα ήδη να μην βάλεις τα παπούτσια εκεί. Κράτα τα παπούτσια σου ή τα βάζεις στην άκρη, αλλά μην τα αφήνεις εκεί στο σταντ μπροστά στο τζάκι, γιατί ξέρεις τι έκανε ο μπαμπάς; Όταν άφησα τα παπούτσια μου εκεί δύο φορές; Την τρίτη φορά, τα έκαψε μπροστά μου και έκλαψα.

Όσο για το αν έκαψε όντως τα παπούτσια της, ο Schwarzenegger απάντησε χαμογελώντας: “Ναι, απολύτως. Τώρα χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους για τις οποίες έκλαιγε και για τις οποίες παραπονιόταν” αστειεύτηκε.

Ο Schwarzenegger θυμάται, επίσης, μια φορά που ο Patrick ήταν 9 ετών και ο έξαλλος μπαμπάς πέταξε το στρώμα του από το παράθυρο, αφού ο γιος του δεν έστρωσε το κρεβάτι του.

Άνοιξα την πόρτα του μπαλκονιού, πήρα το στρώμα και το πέταξα κάτω μαζί με τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, τα πάντα. Είπα, μην αναγκάσεις ποτέ κανέναν να έρθει και να καθαρίσει το δωμάτιό σου, να καθαρίσει το ντους σου ή να στρώσει το κρεβάτι σου“, είπε και πρόσθεσε: “Του είπα: Επειδή εγώ σου έμαθα πώς να στρώνεις το κρεβάτι.”

Θυμάται επίσης τη διαμάχη με τον Patrick για τα μακρόχρονα ζεστά ντους του, λέγοντας στον γιο του: “Τελείωσε, όχι άλλα ντους. Πέντε λεπτά, ένα ντους, και μετά αυτό ήταν και το κλείνουμε.”

Ενώ αυτό λειτούργησε για λίγο, ο νεαρός Patrick προσπάθησε να επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες λίγες μέρες αργότερα. “Στο Μόναχο, έχουν τις ντουζιέρες που έχουν αυτούς τους χρονοδιακόπτες, στους οποίους οι άνθρωποι βάζουν λεφτά και όταν τελειώνουν τα λεφτά, βγαίνει το κρύο νερό. Είπα: “Θα πάρω ένα τέτοιο” και αυτό ακριβώς πήρα. Και έτσι όταν άνοιξε το ντους και σφύριζε και τραγουδούσε εκεί μέσα και σκεφτόταν ότι ο μπαμπάς δεν είναι εδώ γύρω, ξαφνικά άνοιξε το παγωμένο ντους. Και ξαφνικά, ακούσαμε από κάτω την κραυγή” αποκάλυψε ο σταρ.

Ενώ τα παιδιά είχαν έντονες αντιδράσεις στις τακτικές του όταν μεγάλωναν, ο Schwarzenegger λέει ότι με την πάροδο του χρόνου οι ιστορίες έγιναν θρυλικές στην οικογένειά του. “Είναι αρκετά αστείο, τέτοιου είδους πράγματα είναι αυτά που αναφέρουν συνέχεια με τρομερό γέλιο και τα λένε σε άλλους ανθρώπους ως αστείο

Είναι το πιο αστείο πράγμα όταν έρχεται η Κάθριν, της αρέσει να καυχιέται στους άλλους ανθρώπους για το πόσο αυταρχικός ήμουν, πόσο σκληρός ήμουν όταν μεγάλωσε και πώς δεν γλύτωνε με τίποτα“, συνέχισε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα