Αποκάλυψη από τη Madonna: To περιστατικό που παραλίγο να “σκοτώσει” την καριέρα της

Η Madonna αποκάλυψε τη στιγμή που κινδύνευσε με καταστροφή η καριέρα της, αν και αυτή εκτείνεται περισσότερες από πέντε δεκαετίες.

Καλεσμένη στην εκπομπή The Tonight Show, για την προώθηση του νέου άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου, “Finally Enough Love: 50 Number Ones” η βασίλισσα της pop αποκάλυψε ότι ένα περιστατικό στην αρχή της δεκαετίας του ’80 έκανε τους εκπροσώπους της να πιστέψουν ότι η καριέρα της είχε τελειώσει.

Η Madonna εμφανίστηκε στα πρώτα MTV Video Music Awards το 1984, όταν το φόρεμά της σηκώθηκε και φάνηκε μέρος των οπισθίων της, κάτι που οι εκπρόσωποί της θεώρησαν ότι θα ήταν το τέλος της καριέρας της.

Ενώ θεωρείτο ότι το “Like a Virgin” που υποτίθεται ήταν το πρώτο της single ήταν αμφιλεγόμενο, η Μadonna είπε ότι τελικά φάνηκε ότι το τραγούδι δεν ήταν τόσο αμφιλεγόμενο όσο το στιλιστικό της ατύχημα.

Έκανα αυτό το σόου και κατέβηκα τις σκάλες μίας γαμήλιας τούρτας. Έφθασε στη βάση και άρχισα να χορεύω όταν μου έφυγαν οι λευκές μου στιλέτο γόβες. Προσπαθούσα να κάνω μία απαλή κίνηση σαν να βουτάω το παπούτσι και να το κάνω να μοιάζει με χορογραφία. Και σηκώθηκε το φόρεμά μου και φάνηκε ο πισισνός μου! Μπορείς να φανταστείς!” περιέγραψε η Madonna.

Και πρόσθεσε: Εκείνες οι μέρες δεν χρειαζόταν να δείξεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα. Τώρα είναι το αντίθετο. Συνέβη κατά λάθος και δεν ήξερα καν ότι φαινόταν ο πισινός μου. Και δεν ήταν και ολόκληρος ο πισινός, ήταν λίγο μέρος των οπισθίων, το μισό ας το πω έτσι. Όταν πήγα στα παρασκήνια ο μάνατζερ μου μού είπε ότι η καριέρα μου είχε τελειώσει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα