Αντώνης Ρέμος: «Καρφώνει” τον Γιώργο Νταλάρα – «Η ιστορία θα κρίνει»
Αντώνης Ρέμος
Credit: aremovic/Instagram

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού”. Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν.

«Ο καθένας επιλέγει πώς θα εκφραστεί…Άλλος με τη σιωπή του, άλλος με την τοποθέτησή του, άλλος θα μιλήσει, άλλος…. Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θέλει να εκτεθεί. Από εκεί και πέρα, δε μπορώ να επιβάλω εγώ ή να πω… Τώρα η δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει καλώς ή κακώς να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Όσο θέλουμε να λέμε τις ιστορίες ή τις θεωρίες μας. Καλό είναι κάποια στιγμή επιτέλους να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο τις απόψεις μας, τις σκέψεις, τα θέλω μας και να μπορούμε να συμβαδίσουμε σε έναν κοινό στόχο», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Και συνέχισε: “Προσωπικά εγώ, ως Αντώνης Ρέμος, αν θες να πούμε για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα, δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε εμένα. Δεν ειπώθηκε κάτι αρνητικό για μένα. Με τον Γιώργο Νταλάρα συνεργαστήκαμε όπως συνεργαστήκαμε. Από εκεί και πέρα, έχει τις απόψεις του, καλά κάνει και τις έχει και καλά κάνουν τα άλλα τα παιδιά που κάνουν αυτό που κάνουν… Από εκεί και πέρα η ιστορία θα κρίνει”.

Και κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος: “Η ιστορία προχωράει, ο κόσμος προχωράει και οι γενιές προχωράνε. Καλό είναι να κοιτάμε πάνω από τις γενιές που έρχονται και όχι να τις αφορίζουμε. Δηλαδή να τις στηρίζουμε ακόμα κι όταν δε συμφωνούμε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα