Θανάσης Λάλας: «Ο Γιώργος Νταλάρας έκανε έξι μήνες να μου μιλήσει γιατί…»
Θανάσης Λαλάς
Credit: thanasislalas/Instagram

Ο Θανάσης Λάλας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Νταλάρα. Αποκάλυψε μάλιστα, τον λόγο που ο σπουδαίος τραγιουδιστής δεν του μιλούσε για έξι μήνες.

“Αυτός είναι ο Γιώργος, δεν χρειάζεται υπεράσπιση από κανέναν. Αυτό που έγινε ήταν μια υπερβολή. Πρέπει να φτιάξουμε ξανά έναν κώδικα σεβασμού, να αναγνωρίζουμε ο ένας το έργο του άλλου. Θα πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους που περπατούν στις ‘κορυφογραμμές’ της ζωής, να πουν πέντε κουβέντες”, τόνισε ο Θανάσης Λάλας και πρόσθεσε:

“Μου έδωσε μεγάλη χαρά ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Αργυρός… Ο Γιώργος μπορεί ξαφνικά να τα ‘πάρει’ για μια λεπτομέρεια. Ο Γιώργος σέβεται την ύπαρξη και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες. Έχει κάποιες απόψεις για τη νυχτερινή διασκέδαση, όπως αντίστοιχα είχαν ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Καζαντζίδης. Τι να κάνουμε τώρα;

“Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί του κάναμε μια φάρσα στα ‘Κακά Παιδιά’. Του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν έπρεπε να ακουμπάμε κάποια πράγματα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα