Αντιγόνη Κουλουκάκου: Δείχνει το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της – Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης
Αντιγόνη Κουλουκάκου
Credit: Antigone Kouloukakos/Instagram

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά, Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 8 Μαρτίου, τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο και αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε.

«Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου παντελόνια, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το θαύμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η καθεμία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε.

Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψιλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια, αυτό ήθελα να σας πω», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου και συνέχισε:

Θα σας εξηγήσω τι εννοώ χωρίς προσπάθεια. Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω…

«Χωρίς άγχος, μη το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας. Μη σας πτοεί τίποτα. Μη στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα. Εμένα το στήθος μου είναι αρκετά πλούσιο αυτή τη στιγμή. Δε θα ήταν κακό να παραμείνει έτσι. Απλά σήμερα χάρηκα, είναι αυτές οι μικρές χαρές της μανούλας που είναι μέσα στο σπίτι όλη μέρα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα