Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτός είναι ο λόγος που δεν υιοθέτησαν παιδί με τον Φάνη Μουρατίδη
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Credit:anna_maria_papaharalambous/Instagram

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο και για την ψυχοθεραπεία. Επίσης αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη είχαν σκεφτεί να υιοθετήσουν ένα παιδί.

“Μεγαλώνω πάρα πολύ όπως όλοι και χαίρομαι πάρα πολύ. Και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία. Μου αρέσουν όλα σε αυτήν την ηλικία, αλλά κυρίως τα ουσιαστικά. Μου αρέσει ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είσαι στη μέση σε αυτή την ηλικία. Ξέρεις το πριν και το πριν σου δίνει και εφόδια για το μετά. Βγάζεις από τη μέση κάτι παράλογα και βαρετά άγχη που δεν σου χρειάζονται καν” τόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Και συνέχισε: “Εντοπίζω τις μεγάλες διαφορές στη συνειδητοποίηση. Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα».

Για τις σκέψεις που είχε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε: “Πιο παλιά το σκεφτόμασταν. Μέχρι να προχωρήσουμε, ήρθε ο κορονοϊός και πάψαμε να το σκεφτόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε τις διαδικασίες, ήταν μόλις είχαμε πάρει την τελική απόφαση”.

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια η ηθοποιός υπογράμμισε: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα, βλέπω δίπλα μου ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δεν τα έχουν πάει καλά με τα παιδιά τους».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα