Φάνης Μουρατίδης: Αποθεώνει την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – «Αν δεν την είχαμε θα είχαμε καταστραφεί»
Φάνης Μουρατίδης

Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους γιους του και τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

“”Νομίζω ότι τα παιδιά μου με αντιμετωπίζουν ως κανονικό άνθρωπο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να με βλέπουν σαν ήρωα. Τι να ηρωποιήσουν; Με βλέπουν και με το σώβρακο μες το σπίτι, πόσο ήρωα να με δουν; Δεν ξέρω αν με έχουν δει ποτέ ευάλωτο, μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Αυτοί ξέρουν, εγώ ο ίδιος μπορεί να μην το έχω καταλάβει” είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Στη συνέχεια αποθέωσε τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Η Άννα Μαρία είναι τελείως διαφορετική, καμία σχέση δεν έχουμε, είμαστε τελείως άλλοι άνθρωποι. Η Άννα Μαρία είναι πιο συναισθηματική από εμένα. Εγώ μοιάζω συναισθηματικός αλλά η Άννα Μαρία είναι πιο πολύ. Είναι πιο δομημένη, δεν το συζητώ! Αν δεν είχαμε την Άννα Μαρία, θα είχαμε καταστραφεί!

Ο Φάνης Μουρατίδης εξήγησε ότι η σύζυγός του δείχνει μεγάλη κατανόηση για την αφηρημάδα του: “Εγώ έχω ένα πρόβλημα, είμαι πάρα πολύ αφηρημένος σε βαθμό τραγικό. Αν δεν ήταν η Άννα Μαρία να ανέχεται όλο αυτό το πρόβλημα… Όταν ένας άνθρωπος φεύγει από το σπίτι και γυρνάει άλλες τέσσερις φορές και όλοι τον περιμένουν ότι θα ξανάρθει… “Αχ ξέχασα το κινητό μου”, “Α δεν πήρα αυτό εκεί”. Έχω φύγει με το αμάξι από το σπίτι, το παρκάρω και ξαναγυρίζω. Και που θυμάμαι να πάω τον εαυτό μου κάπου είναι καλό. Σίγουρα έχω φέρει τους άλλους στα όριά τους. Σίγουρα με έχουν φανταστεί να με γυρίζουν στη σούβλα και να είμαι πάνω στο πασχαλινό τραπέζι με ένα μήλο στο στόμα! Έχω κάποια κουσούρια”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα