Ανησυχία για Hailey και Justin Bieber – “Προσευχηθείτε γι’ αυτούς” λέει ο Stephen Baldwin
Justin Bieber και Hailey Bieber
Credit: Justin Bieber/Instagram

Ο Stephen Baldwin προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών, αφού αναδημοσίευσε ένα μήνυμα που ζητούσε προσευχές για την κόρη του Hailey και τον σύζυγό της, Justin Bieber.

O 57χρονος ηθοποιός μοιράστηκε μια ανάρτηση από τον Victor Marx, ιδρυτή του All Things Possible Ministries, η οποία περιείχε ένα βίντεο με την τραγουδίστρια του “Peaches” να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει μαζί με το “I Could Sing of Your Love Forever” των Delirious? και των Hillsong Worship.

Credit: Stephen Baldwin/Instagram

Χριστιανοί, σας παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin & τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο”, έγραψε ο Marx πάνω στο βίντεο.

Credit: victormarx/Instagram

Στη λεζάντα, ο Victor είπε ότι η σύζυγός του, Eileen Marx, και η μαμά της Hailey, Kennya Baldwin, “προσεύχονται συχνά μαζί” για το νεαρό ζευγάρι.

“Υπάρχουν ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής προβολής και επίσης ο εχθρός δεν θέλει να τους φέρει πιο κοντά στον Ιησού”, υποστήριξε στη λεζάντα.

Έτσι συχνά ανεξάρτητα από τα υλικά πράγματα ή τις διακρίσεις αντιμετωπίζουν συχνά πνευματικό πόλεμο που είναι έντονος και προσπαθεί να ναυαγήσει την πίστη τους, τον γάμο και τη ζωή τους γενικότερα. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ”.

Αν και ο Stephen αναδημοσίευσε το μήνυμα στα Instagram Stories του, δεν προσέφερε καμία επιπλέον πληροφορία για το τι περνούν η Hailey και ο Justin, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ωστόσο, οι θαυμαστές ανησύχησαν για τον τραγουδιστή και το μοντέλο και την κατάσταση του γάμου τους και άρχισαν να γράφουν προσευχές στην ενότητα των σχολίων της ανάρτησης του Victor.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα